لینک گستر - تازه های وب فارسی

جدیدترین مطالب مفید دنیای وب فارسی

لینک گستر - تازه های وب فارسی

جدیدترین مطالب مفید دنیای وب فارسی

لینک گستر - تازه های وب فارسی
  • ۰
  • ۰

آیا شما نیز از گریل کردن مرغ خسته شده‌اید و دوست دارید دستورهای تازه را امتحان کنید؟ می‌توانید از گزینه‌های خلاقانه و سالم‌تری  همچون میگو، مرغ، سبزیجات تازه و توفو بهره مند شوید.

تمامی دستورهای پختی که در این مقاله با هم مرور خواهیم کرد، بسیار ساده تهیه می‌شوند و طعم بی نظیری دارند.

میگوی گریل شده ایتالیایی

میگوی بزرگ بهترین گزینه برای تهیه این غذای کبابی است. میگوهای کوچک‌تر معمولا سخت کباب می‌شوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان کلی: 20 دقیقه

برای: 4 نفر

اطلاعات تغذیه ای

  • 349 کالری
  • 20 گرم چربی
  • 2 گرم فیبر
  • 25 گرم پروتئین
  • 19 گرم کربوهیدرات
  • 733 میلی گرم سدیم
  • 1 میلی گرم آهن
  • 133 میلی گرم کلسیم

بهتر است بدانید!

میگوی بزرگ، بهترین گزینه برای تهیه این غذاست.

مواد لازم:

  • دو قاشق غذاخوری عسل
  • سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 700 گرم میگوی بزرگ
  • روغن دانه انگور
  • دو پیمانه منداب
  • یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
  • یک دوم پیمانه پیاز قرمز
  • یک قاشق غذاخوری سرکه
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه

طرز تهیه:

ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.

شبکه‌های گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.

منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.

تاکوی استیک

گوشت گاو منبع عالی از ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان کلی: 30 دقیقه

برای: 4 نفر

اطلاعات تغذیه ای

  • 390 کالری
  • 19 گرم چربی
  • 4 گرم فیبر
  • 25 گرم پروتئین
  • 34 گرم کربوهیدرات
  • 599 میلی گرم سدیم
  • 2 میلی گرم آهن
  • 137 میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

  • 453 گرم گوشت مخصوص استیک
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
  • دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز
  • یک قاشق چایخوری پوست لیمو
  • روغن دانه انگور
  • سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی
  • یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا
  • گشنیز
  • پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه
  • 8 قاچ لیموی تازه برای سرو

طرز تهیه:

گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید. سپس پوست لیمو و پیاز را روی آن بریزید. شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. استیک را گریل کنید. بعد از اتمام کار، آن را بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید.

گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید. سپس با قاچ لیمو سرو کنید.

مرغ مزه دار شده با کاری و ماست

جعفری اگرچه برای طعم دادن به مواد غذایی عالی است ولی این تنها مزیت آن نیست. این گیاه سبز و خوشمزه منبع غنی از ویتامین A ،C و k به همراه مواد ضد التهابی است.

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت: 4 ساعت

 زمان کلی: 4 ساعت و 25 دقیقه

برای: 6 نفر

اطلاعات تغذیه ای

  • 335 کالری
  • 20 گرم چربی
  • 2 گرم فیبر
  • 31 گرم پروتئین
  • 6 گرم کربوهیدرات
  • 487 میلی گرم سدیم
  • 2 میلی گرم آهن

مواد لازم:

  • 800 گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاری
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو سوم پیمانه ماست یونانی
  • سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • یک عدد کدو سبز
  • یک پیمانه گوجه فرنگی
  • روغن دانه انگور
  • یک چهارم پیمانه برگ جعفری تازه
  • لیمو برای سرو

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را در یک کاسه متوسط قرار دهید و روی آن کاری، نمک و فلفل سیاه بریزید. ماست، آب لیمو و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید. ترکیب را به مدت 4 الی 12 ساعت در یخچال بگذارید. مرغ را خارج کنید و مواد طعم دار کننده را دور بریزید. مرغ، کدو سبز و گوجه فرنگی را در سیخ قرار دهید.

گریل را با دمای متوسط گرم کنید. به مدت 4 الی 5 دقیقه مرغ را کباب نمایید. بعد از پخت، مواد را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن دو قاشق روغن زیتون و جعفری بپاشید و با لیموی ترش سرو کنید.

سبزیجات گریل شده با سس زردچوبه

زردچوبه همانند زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند با انواع مختلفی از سرطان‌ها مبارزه کند.

برای: 4 نفر

اطلاعات تغذیه ای

  • 227 کالری
  • 17 گرم چربی
  • 6 گرم فیبر
  • 5 گرم پروتئین
  • 18 گرم کربوهیدرات
  • 502 میلی گرم سدیم
  • 1 میلی گرم آهن
  • 57 میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

  • یک سوم پیمانه ماست یونانی
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
  • یک حبه سیر
  • دو قاشق چایخوری پوست لیمو
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری فلفل
  • یک عدد بادمجان بزرگ
  • یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ
  • یک عدد کدو سبز
  • یک چهارم پیمانه دانه انار
  • سه قاشق غذاخوری برگ نعناع

طرز تهیه:

ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای متوسط گرم کنید. ماست، روغن زیتون، زردچوبه، سیر، پوست لیمو و آب لیمو را با یک قاشق غذاخوری آب در کاسه ترکیب کنید. سپس یک دو قاشق چایخوری نمک و فلفل بپاشید.

بادمجان، فلفل دلمه ای، کدو سبز را برش دهید.

سپس مواد را به مدت 10 دقیقه گریل کنید. مواد گریل شده را به یک بشقاب انتقال دهید و باقی مانده نمک و فلفل را روی آن بپاشید. سپس روی مواد سس بریزید و با دانه انار و نعناع تزیین کنید.

توفوی گریل شده به همراه سس بادام زمینی تند

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان کلی: 20 دقیقه

برای: 6 نفر

اطلاعات تغذیه ای

  • 298 کالری
  • 22 گرم چربی
  • 0 گرم فیبر
  • 14 گرم پروتئین
  • 12 گرم کربوهیدرات
  • 421 میلی گرم سدیم
  • 2 میلی گرم آهن
  • 106 میلی گرم کلسیم

مواد لازم:

  • 56 گرم توفو
  • روغن دانه انگور
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم پیمانه گشنیز
  • سه قاشق غذاخوری بادام زمینی
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • یک حبه سیر
  • فلفل تند
  • دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه:

دستگاه گریل را از قبل گرم کنید. توفو را برش دهید. کمی روغن دانه انگور به آن بزنید. یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روی توفو بریزید. فلفل سیاه و یک دوم قاشق چایخوری نمک روی آن بپاشید.

گشنیز، بادام زمینی، روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه، فلفل، زنجبیل، آب لیمو، سیر و باقی مانده شکر قهوه ای و یک دوم قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید.

توفو را گریل کنید و روی آن سس بادام زمینی بریزید و سرو کنید.

منابع:

telegraph

Grilled Recipes

  • ۹۸/۱۰/۱۸
  • مصطفی کسعلی

گریل کردن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی