لینک گستر - تازه های وب فارسی

جدیدترین مطالب مفید دنیای وب فارسی

لینک گستر - تازه های وب فارسی

جدیدترین مطالب مفید دنیای وب فارسی

لینک گستر - تازه های وب فارسی
  • ۰
  • ۰

سوپ خامه ای بادام هندی و بروکلی

سوپ خامه ای بادام هندی و بروکلی یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.

در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ خامه ای بادام هندی و بروکلی را آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری
  • بادام هندی خام ۱ فنجان
  • پیاز (سایز کوچک) ۱ عدد (خرد شده)
  • استاک سبزیجات کم سدیم ۵ فنجان (مجزا)
  • گلچه های بروکلی ۶ فنجان
  • سیر ۲ حبه (خر شده)
  • سس سویای کم سدیم ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل (برای مزه)

روش تهیه

برای آماده کردن این سوپ، شما اول باید بادام هندی ها را در آب گرم بخیسانید.

آب آن را خالی کرده و بادام هندی ها را با یک فنجان استاک سبزیجات میکس کنید تا زمانی که یک دست شود.

آن را کنار بگذارید.

سیر، پیاز و بروکلی را در روغن کانولا در یک قابلمه بزرگ برای ۵-۴ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که پیازها نرم شده و بروکلی سبز روشن شود.

حالا استاک سبزیجات باقی مانده را به همراه مخلوط بادام هندی و سس سویا اضافه کنید.

مخلوط را برای ۱۲-۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانی که بروکلی کاملا نرم شود.

اجازه دهید خنک شود و سپس تا زمانی که یک دست شود، میکس کنید.

حالا سوپ را به قابلمه برگردانید و نمک، فلفل و سرکه سیب را به آن اضافه کنید.

برای ۵ دقیقه بجوشانید و به صورت گرم سرو کنید.

منبع: سوپ بادام هندی و بروکلی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی