لینک گستر - تازه های وب فارسی

جدیدترین مطالب مفید دنیای وب فارسی

لینک گستر - تازه های وب فارسی

جدیدترین مطالب مفید دنیای وب فارسی

لینک گستر - تازه های وب فارسی
  • ۰
  • ۰

خوراک تند لوبیا تمپه

خوراک تند لوبیا تمپه یکی از آن دسته از خوراک هایی است که بسیار مقوی و سالم است.

در این دستور پخت از مجله آشپزی پارسی دی قصد داریم طرز تهیه خوراک تند لوبیا تمپه را آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • تمپه (خرد شده) ۸ اونس
  • روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
  • پیاز (سایز متوسط) ۱ عدد (خرد شده)
  • لوبیای سیاه ۱ قوطی ۱۵ اونسی (که آب آن گرفته و شسته شده باشد)
  • فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
  • فلفل سرانو ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
  • لوبیا چیتی ۱ قوطی ۱۵ اونسی (که آب آن گرفته و شسته شده باشد)
  • پودر چیلی ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۴ فنجان
  • نمک و فلفل (برای مزه)
  • زیره ۲ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی له شده ۱ فنجان
  • پنیر چدار خرد شده و آووکادو خرد شده (برای سرو)

روش تهیه

روغن کانولا را گرم کرده و تمپه را در آن برای ۵ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کند.

فلفل های سبز و قرمز را به آن اضافه کنید.

بر طبق ذائقه تان، نمک و فلفل بپاشید.

این مواد را برای ۷ دقیقه دیگر سرخ کنید.

حالا ادویه جات، لوبیا، گوجه فرنگی له شده و آب را به آن اضافه کنید.

به طور کامل بهم بزنید و برای ۲۵-۲۰ دقیقه آرام بجوشانید تا زمانی که طعم ها به خوبی با هم مخلوط شوند.

خوراک را با آووکادو و پنیر چدار تزئین کنید و به صورت گرم سرو نمایید!

منبع: خوراک لوبیا تمپه

  • ۹۸/۱۱/۱۶
  • مصطفی کسعلی

آشپزی

آموزش آشپزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی