خوراک تند لوبیا تمپه
خوراک تند لوبیا تمپه یکی از آن دسته از خوراک هایی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت از مجله آشپزی پارسی دی قصد داریم طرز تهیه خوراک تند لوبیا تمپه را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- تمپه (خرد شده) ۸ اونس
- روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
- پیاز (سایز متوسط) ۱ عدد (خرد شده)
- لوبیای سیاه ۱ قوطی ۱۵ اونسی (که آب آن گرفته و شسته شده باشد)
- فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
- فلفل سرانو ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
- لوبیا چیتی ۱ قوطی ۱۵ اونسی (که آب آن گرفته و شسته شده باشد)
- پودر چیلی ۱ قاشق غذاخوری
- آب ۴ فنجان
- نمک و فلفل (برای مزه)
- زیره ۲ قاشق چایخوری
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی له شده ۱ فنجان
- پنیر چدار خرد شده و آووکادو خرد شده (برای سرو)
روش تهیه
روغن کانولا را گرم کرده و تمپه را در آن برای ۵ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کند.
فلفل های سبز و قرمز را به آن اضافه کنید.
بر طبق ذائقه تان، نمک و فلفل بپاشید.
این مواد را برای ۷ دقیقه دیگر سرخ کنید.
حالا ادویه جات، لوبیا، گوجه فرنگی له شده و آب را به آن اضافه کنید.
به طور کامل بهم بزنید و برای ۲۵-۲۰ دقیقه آرام بجوشانید تا زمانی که طعم ها به خوبی با هم مخلوط شوند.
خوراک را با آووکادو و پنیر چدار تزئین کنید و به صورت گرم سرو نمایید!
منبع: خوراک لوبیا تمپه