استفاده در آشپزی:
شلیل یک میوه آب دار است که میتوان از آن برای طعم بخشیدن در غذاها و موادی همچون ماست، پای، مربا، اسموتی، میان وعده و کیک استفاده کرد. شما میتوانید آن را به صورت میان وعده در طول روز مصرف کنید یا اینکه در غذاهای خود از شلیل بهره ببرید. علاوه بر اینکه میتوانید شلیل را به صورت تازه مصرف کنید، میتوانید آن را خشک کنید.
انتخاب و نگهداری شلیل:
میوههای با کیفیت معمولا میوههایی هستند که سفت و محکم هستند و از وجود هر نوع آسیبی عاری اند. شلیل رسیده رنگ تازه و زیبایی دارد. بهتر است شلیل را هر چه سریع تر مصرف کنید زیرا در درمای بالا از بین میرود.شما میتوانید شلیل رسیده و آماده را به مدت چند روز در فریزر نگهداری کنید.
هشدارهایی در مورد شلیل:
هسته یا دانههای شلیل حاوی مقادیر اندکی از سیانوژن است که بعد از بلع ممکن است متابولیزه شود. اگرچه این موضوع نادر است اما بلع غیر عمدی و ناآگاهانه مقادیر زیادی از هسته شلیل میتواند باعث ایجاد مسمومیت با سیانید شود. این هستهها ممکن است باعث ایجاد مشکلات خفگی در کودکان کم سن و سال گردد.
با وجود مواردی که بیان شد، میوه شلیل عاری از مواد آلرژی زاست و میتوان آن را به خوبی مصرف کرد. اگر اولین باری است که شلیل مصرف میکنید بهتر است در مورد آن محتاط باشید.
خلاصه:
به طور کلی، شلیل مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد. محتوای منیزیم آن میتواند به تنظیم سیستم عصبی کمک کند، آرامش آن را افزایش دهد و از بروز بیش فعالی اعصاب و عضلات جلوگیری نماید. محتوای فیبری شلیل نیز باعث ایجاد حس سیری برای مدت زمان طولانی میشود و همین امر بدن را برای کاهش وزن آماده میکند. وجود روی در شلیل اثرات ضد پیری دارد.
مصرف میوههایی همچون شلیل میتواند سلامت انسان را بیشتر کند و از بروز بیماریهای مختلف جلوگیری نماید. اگر باردار هستید میتوانید از این میوه به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده کنید.
منبع: استفاده از شلیل در آشپزی
- ۹۸/۰۷/۰۸