آیا شما نیز از گریل کردن مرغ خسته شدهاید و دوست دارید دستورهای تازه را امتحان کنید؟ میتوانید از گزینههای خلاقانه و سالمتری همچون میگو، مرغ، سبزیجات تازه و توفو بهره مند شوید.
تمامی دستورهای پختی که در این مقاله با هم مرور خواهیم کرد، بسیار ساده تهیه میشوند و طعم بی نظیری دارند.
میگوی گریل شده ایتالیایی
میگوی بزرگ بهترین گزینه برای تهیه این غذای کبابی است. میگوهای کوچکتر معمولا سخت کباب میشوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان کلی: 20 دقیقه
برای: 4 نفر
اطلاعات تغذیه ای
- 349 کالری
- 20 گرم چربی
- 2 گرم فیبر
- 25 گرم پروتئین
- 19 گرم کربوهیدرات
- 733 میلی گرم سدیم
- 1 میلی گرم آهن
- 133 میلی گرم کلسیم
بهتر است بدانید!
میگوی بزرگ، بهترین گزینه برای تهیه این غذاست.
مواد لازم:
- دو قاشق غذاخوری عسل
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 700 گرم میگوی بزرگ
- روغن دانه انگور
- دو پیمانه منداب
- یک و یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- یک دوم پیمانه زیتون خرد شده
- یک دوم پیمانه پیاز قرمز
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک دوم قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه
طرز تهیه:
ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. عسل و دو قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. میگو را اضافه کنید و اجازه دهید داخل آن باقی بماند.
شبکههای گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. میگو را گریل کنید.
منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ کنید. سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
تاکوی استیک
گوشت گاو منبع عالی از ویتامین B12 بوده و برای تولید انرژی مورد نیاز بدن ضروری است.
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان کلی: 30 دقیقه
برای: 4 نفر
اطلاعات تغذیه ای
- 390 کالری
- 19 گرم چربی
- 4 گرم فیبر
- 25 گرم پروتئین
- 34 گرم کربوهیدرات
- 599 میلی گرم سدیم
- 2 میلی گرم آهن
- 137 میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
- 453 گرم گوشت مخصوص استیک
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک دوم قاشق چایخوری زیره سبز
- دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز
- یک قاشق چایخوری پوست لیمو
- روغن دانه انگور
- سه چهارم پیمانه گوجه فرنگی
- یک چهارم پیمانه تربچه برش خرده
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- نان ذرت مکزیکی یا تورتیلا
- گشنیز
- پنیر تازه مکزیکی یک دوم پیمانه
- 8 قاچ لیموی تازه برای سرو
طرز تهیه:
گریل خود را با دمای بالا گرم کنید. روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید. سپس پوست لیمو و پیاز را روی آن بریزید. شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید. استیک را گریل کنید. بعد از اتمام کار، آن را بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید.
گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده،گشنیز و پنیر تازه بریزید. سپس با قاچ لیمو سرو کنید.
مرغ مزه دار شده با کاری و ماست
جعفری اگرچه برای طعم دادن به مواد غذایی عالی است ولی این تنها مزیت آن نیست. این گیاه سبز و خوشمزه منبع غنی از ویتامین A ،C و k به همراه مواد ضد التهابی است.
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
مدت زمان لازم برای استراحت: 4 ساعت
زمان کلی: 4 ساعت و 25 دقیقه
برای: 6 نفر
اطلاعات تغذیه ای
- 335 کالری
- 20 گرم چربی
- 2 گرم فیبر
- 31 گرم پروتئین
- 6 گرم کربوهیدرات
- 487 میلی گرم سدیم
- 2 میلی گرم آهن
مواد لازم:
- 800 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- دو قاشق غذاخوری پودر کاری
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو سوم پیمانه ماست یونانی
- سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- یک عدد کدو سبز
- یک پیمانه گوجه فرنگی
- روغن دانه انگور
- یک چهارم پیمانه برگ جعفری تازه
- لیمو برای سرو
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را در یک کاسه متوسط قرار دهید و روی آن کاری، نمک و فلفل سیاه بریزید. ماست، آب لیمو و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید. ترکیب را به مدت 4 الی 12 ساعت در یخچال بگذارید. مرغ را خارج کنید و مواد طعم دار کننده را دور بریزید. مرغ، کدو سبز و گوجه فرنگی را در سیخ قرار دهید.
گریل را با دمای متوسط گرم کنید. به مدت 4 الی 5 دقیقه مرغ را کباب نمایید. بعد از پخت، مواد را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن دو قاشق روغن زیتون و جعفری بپاشید و با لیموی ترش سرو کنید.
سبزیجات گریل شده با سس زردچوبه
زردچوبه همانند زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و میتواند با انواع مختلفی از سرطانها مبارزه کند.
برای: 4 نفر
اطلاعات تغذیه ای
- 227 کالری
- 17 گرم چربی
- 6 گرم فیبر
- 5 گرم پروتئین
- 18 گرم کربوهیدرات
- 502 میلی گرم سدیم
- 1 میلی گرم آهن
- 57 میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
- یک سوم پیمانه ماست یونانی
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
- یک حبه سیر
- دو قاشق چایخوری پوست لیمو
- یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری فلفل
- یک عدد بادمجان بزرگ
- یک عدد فلفل دلمه ای بزرگ
- یک عدد کدو سبز
- یک چهارم پیمانه دانه انار
- سه قاشق غذاخوری برگ نعناع
طرز تهیه:
ابتدا دستگاه گریل خود را با دمای متوسط گرم کنید. ماست، روغن زیتون، زردچوبه، سیر، پوست لیمو و آب لیمو را با یک قاشق غذاخوری آب در کاسه ترکیب کنید. سپس یک دو قاشق چایخوری نمک و فلفل بپاشید.
بادمجان، فلفل دلمه ای، کدو سبز را برش دهید.
سپس مواد را به مدت 10 دقیقه گریل کنید. مواد گریل شده را به یک بشقاب انتقال دهید و باقی مانده نمک و فلفل را روی آن بپاشید. سپس روی مواد سس بریزید و با دانه انار و نعناع تزیین کنید.
توفوی گریل شده به همراه سس بادام زمینی تند
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان کلی: 20 دقیقه
برای: 6 نفر
اطلاعات تغذیه ای
- 298 کالری
- 22 گرم چربی
- 0 گرم فیبر
- 14 گرم پروتئین
- 12 گرم کربوهیدرات
- 421 میلی گرم سدیم
- 2 میلی گرم آهن
- 106 میلی گرم کلسیم
مواد لازم:
- 56 گرم توفو
- روغن دانه انگور
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم پیمانه گشنیز
- سه قاشق غذاخوری بادام زمینی
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
- دو قاشق غذاخوری سرکه برنج
- یک حبه سیر
- فلفل تند
- دو قاشق چایخوری زنجبیل تازه
- یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه
طرز تهیه:
دستگاه گریل را از قبل گرم کنید. توفو را برش دهید. کمی روغن دانه انگور به آن بزنید. یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روی توفو بریزید. فلفل سیاه و یک دوم قاشق چایخوری نمک روی آن بپاشید.
گشنیز، بادام زمینی، روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه، فلفل، زنجبیل، آب لیمو، سیر و باقی مانده شکر قهوه ای و یک دوم قاشق چایخوری نمک را در غذاساز بریزید و خوب ترکیب کنید.
توفو را گریل کنید و روی آن سس بادام زمینی بریزید و سرو کنید.
منابع: