زنجفیل برای قرنها است که در طب، پخت و پز و تولید استفاده میشود..زنجفیل منبع فوقالعادهای از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E،ویتامین گروه B، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سیلیکون، آهن، سدیم، کلسیم، روی، و بتاکاروتن است.در این مقاله شما را با 5 خاصیت درمانی زنجفیل آشنا میکنیم.
-
زنجفیل اختلالات گوارشی را بهبود میبخشد
اعتقاد بر این است که زنجفیل به عنوان یکی از کارآمدترین درمان برای مشکلات گوارش است. این امر منجر متراکم کردن دستگاه گوارش و کاهش سنگینی شکم میشود.مصرف زنجفیل درمان خوبی برای بزرگی و نفخ شکم به علت توانایی آن در دفع کردن گاز از روده است. با اضافه کردن زنجفیل به رژیم غذایی خود، ناراحتی معده، قولنج و اسهال را نیز میتوان تسکین داد و از آنها اجتناب کرد. زنجفیل همچنین باعث جذب بهتر میشود و جذب مواد مغذی در خون را بهتر میکند.
-
بیماریها را درمان میکند
اگردر معرض ابتلا به بیماری حرکتی، به ویژه بیماری دریازدگی هستید زنجفیل یک موهبت واقعی برای شما است. زنجفیل یک راه کاملا بیخطر و موثرتر از داروهای تجاری معمول برای درمان استفراغ است. کمی از پودر زنجفیل میتواند تمام نشانههای بیماری مانند استفراغ، سرگیجه، تعریق سرد و تهوع از بین ببرد. زنجفیل همچنین یک موهبت برای زنان حامله در اوایل حاملگی است. خوردن زنجفیل خطر ناقص بودن جنین، عوارض جانبی و ضررهای بارداری را کاهش میدهد.
-
درد و التهاب را کاهش میدهد
زنجفیل به طور گسترده برای خواص ضدالتهابی آن شناخته میشود. مطالعات نشان میدهد که عوامل و عناصر فعال موجود در زنجفیل به اندازه یک داروی مسکن محبوب و موثر است. اگر شما از گرفتگی شدید قاعدگی رنج می برید زنجفیل را حتما باید استفاده کنید. همچنین برای از بین بردن سردرد، درد عضلانی، درد کمر و درد مفاصل کمک می کند. نوشیدن یک چای با یک تکه کوچک ریشه زنجفیل یک راه آسان برای کاهش سردرد و خواب عمیق است.برای کنار آمدن با درد عضلات پس از یک تمرین خوب، چند قطره از روغن زنجفیل را به وان حمام اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در آن بمانید.
-
از سرطان جلوگیری میکند
ریشه زنجفیل غنی شده با آنتی اکسیدان است که به پیشگیری از سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان میدهد که زنجفیل میتواند رشد سلول های سرطان روده بزرگ را کاهش دهد و میتواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند.زنجفیل همچنین میتوانید به جلوگیری از انواع دیگر سرطان، مانند سرطان پستان، ریه، پوست، پانکراس و پروستات کمک کند.اضافه کردن کمی زنجفیل به اسموتی صبح و یا چای خود به طور منظم باعث بدست اوردن همه خواص پیشگیری و مبارزه با سرطان آن است.
-
قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش میدهد
مصرف روزانه زنجفیل میتواند از شما در مقابل سرما خوردن و آنفولانزا در طول فصل زمستان محافظت کند. این گیاه غنی از روی، کروم و منیزیم است که باعث تحریک گردش خون و کاهش لرز، تعریق بیش از حد و تب میشود.لیمو با زنجفیل ترکیب بسیار خوبی است و باعث افزایش ایمنی بدن میشود. نوشیدن چای زنجفیل-لیمو به صورت روزانه کمک خواهد کرد که در طول هر فصل از سال سالم و شاد بمانید.
منبع: زنجبیل