سوپ خامه ای بادام هندی و بروکلی
سوپ خامه ای بادام هندی و بروکلی یکی از آن دسته از سوپ های رژیمی است که بسیار مقوی و سالم است.
در این دستور پخت سوپ از مجله پارسی دی قصد داریم طرز تهیه سوپ خامه ای بادام هندی و بروکلی را آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
- روغن کانولا ۱ قاشق غذاخوری
- بادام هندی خام ۱ فنجان
- پیاز (سایز کوچک) ۱ عدد (خرد شده)
- استاک سبزیجات کم سدیم ۵ فنجان (مجزا)
- گلچه های بروکلی ۶ فنجان
- سیر ۲ حبه (خر شده)
- سس سویای کم سدیم ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل (برای مزه)
روش تهیه
برای آماده کردن این سوپ، شما اول باید بادام هندی ها را در آب گرم بخیسانید.
آب آن را خالی کرده و بادام هندی ها را با یک فنجان استاک سبزیجات میکس کنید تا زمانی که یک دست شود.
آن را کنار بگذارید.
سیر، پیاز و بروکلی را در روغن کانولا در یک قابلمه بزرگ برای ۵-۴ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که پیازها نرم شده و بروکلی سبز روشن شود.
حالا استاک سبزیجات باقی مانده را به همراه مخلوط بادام هندی و سس سویا اضافه کنید.
مخلوط را برای ۱۲-۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانی که بروکلی کاملا نرم شود.
اجازه دهید خنک شود و سپس تا زمانی که یک دست شود، میکس کنید.
حالا سوپ را به قابلمه برگردانید و نمک، فلفل و سرکه سیب را به آن اضافه کنید.
برای ۵ دقیقه بجوشانید و به صورت گرم سرو کنید.
منبع: سوپ بادام هندی و بروکلی